A Logopédia Európai Napja 2019

A Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat tagintézményeiben működő logopédiai munkacsoportok idén is változatos programokkal készülnek a LOGOPÉDIA EURÓPAI NAPJA megünneplésére.

Március 6-án immár hagyományosan idén is megnyitjuk kapuinkat az érdeklődők előtt. Célunk, hogy ráirányítsuk a társadalom figyelmét a kommunikációs zavarok sokféleségére, azok lehetséges következményeire, a prevenció fontosságára és tájékoztassuk az érintetteket a szakszolgálaton belüli ellátási lehetőségekről.

A programsorozat keretében beszédszűréssel, tanácsadással, nyílt foglalkozásokkal, különböző szakmai programokkal szeretnénk megszólítani az érdeklődőket. Programjainkra várjuk az ellátásban részesülő gyermekeket, szüleiket és pedagógusaikat, valamint mindazokat a felnőtteket, akik valamilyen szempontból érintettek.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Letölthető programfüzet .pdf formátumban


Online lapozható programfüzet

"Logopédia

Rajzverseny

Képtár

A beérkezett pályamunkák:

Szakmai nap

2017. november 29-én Tagintézményünk belső szakmai napot tart. Ezen a napon az ügyfélfogadás szünetel. Megértésüket köszönjük!

Álláshirdetés

A Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat XVII. Kerületi Tagintézményébe

adminisztrációs munkatársat

keresünk félállásban.

Főbb feladatok: iktatás, iratanyagok kezelése, kliensek tájékoztatása, fogadása, stb.
Főbb elvárások: érettségi bizonyítvány, Word, Excel felhasználói szintű kezelése, gyors és precíz munkavégzés, jó kommunikációs készség…
Érdeklődni a 256-8277-es telefonszámon lehet.
Jelentkezést önéletrajz megküldésével az info.17@fpsz.net e-mail címre várunk.